• The Babysitter: Killer Queen (2020)

Cole er en ensom 12-årig dreng, der er forelsket i sin babysitter, han opdager hurtigt den kolde sandhed om livet, kærligheden og mord. Han opdager nemlig, at babysitteren er del af en satanisk kult, der gerne vil slå ham ihjel.

The Babysitter: Killer Queen er så 2’eren hvor man følger Cole 2 år efter 1’eren. Der er ingen som tror på hvad Cole har gennemgået i 1’eren og derfor vil hans familie sende ham væk, men han unslipper ved at tage til en fest ved søen. Men festen ved søen viser sig at tage en drejning hvor hændelserne vender tilbage. Det er en film som både handler om kærlighed, had, gys og komedie. 

Min vurdering fra 1-5:
Personlig vurdering: ♥
(u)hyggelig: ♥♥♥

  • Saw 1-7 (2004-2017)

Saw-filmene er ren splatterfilm, de har været meget populære i mange år og filmene handler lidt omkring det samme, men nogen af dem hænger også lidt sammen. Det handler omkring den legesyge og ondskabsfulde Jigsaw, der “Want to play a game” med forskellige mennesker, som han ikke mener sætter pris på livet. Han tager forskellige mennesker til fange i sit spil, hvor de så skal spille med på gåderne, give afkald på diverse lemmer og teste deres samvittighed, for at komme ud. Saw er bestemt en splatterfilm og ikke for sarte sjæle.

Man skal være 15 år, for at se dem. 

Min vurdering fra 1-5: 
Personlig vurdering: ♥♥♥
(u)hyggelig: ♥♥♥♥♥

  • Scary Movie (2000-2013)

Scary movie filmene er film som gør grin med alle de uhyggelige, klassiske gyserfilm. Det er film man skal se, hvis man godt kan lide gyser-genreren, men de bliver for uhyggelige, så har man her gys, humor og lidt komedie med i. Mange vil nok kalde filemene meget platte, da det generelt er sort humopr de bruger i dem. Man oplever nogen af de samme personer i filemen, fordi man følger dem igennem at blive jagtet, skræmt, dræbt eller bare oplever de samme skrækfulde ting. Ligenu er der i alt 5 scary movie film. 

Min vurdering fra 1-5: 
Personlig vurdering: ♥♥♥
(u)hyggelig: ♥♥♥

  • Hush (2016)

I Hush filmen bliver en døv kvinde overvåget og angrebet i sit afsidesliggende hjem af en psykopatisk morder. Filmen er lavet ganske enkel, da man følger en stum kvinde i sit hjem og hvad gør man så, når der kommer ubudne gæster, som faktisk gerne vil dræbe en. Man ser hele tiden vinkler fra morderens side og fra hendes side af, derfor kan det godt virke som noget der kan ske i virkeligheden. Det kan godt gøre en film meget uhyggeligt, ved at den er så realistisk som Hush er. 

Min vurdering fra 1-5: 
Personlig vurdering: ♥♥♥
(u)hyggelig: ♥♥♥

  • Zombieland: Double Tap (2019)

I filmen Zombieland: Double Tap, som er en efterfølger af filmen Zombieland fra 2019. Vi følger 4 hovedpersoner Columbus, Tallahassee, Wichita og Little Rock, som tager rundt og udrydder zomvier. Filmen handler rigtig meget omkring zombier og man skal næsten se 1’eren før man ser denne, da man får noget mere information omkring virussen, hvor 2’eren er mere omkring udryddelse omkring den. Filmen handler meget om action, gys, romance og ikke mindst massere af klamme super-zombier. 

Man skal være 15 for at se denne film.

Min vurdering fra 1-5: 
Personlig vurdering: ♥♥♥♥♥
(u)hyggelig: ♥♥♥