5 ting vi glemmer at gøre rent

1. Kanten på komfuret

Hvis du har et komfur, med en gummikant rundt om både indvendigt og udvendigt ved kogepladerne. Kanten kan blive meget hurtigt beskidt og det kan være svært at se. Det er en god idé at bruge noget som kan tage skidtet evt. en grillpind som kan skrabe alt af.

2. Kanten på vasken

Lidt på samme måde som komfuret, så kan din køkkenvask godt have en kant rundt om. her kan man også bruge grillpinden til at skrabe skidtet af med. Der gemmer sig mange bakterier og skidt og det kan også ses hvis man venter længe nok. 

3. RADIATOREN

Hvis man har gammeldags radiatorer med riller i, så kan de nemt blive støvet til og skidtet kan blive siddende, her er det faktisk en god idé at bruge støvsugeren eller en støvkost til at fjerne det med.

Tip: brug først støvsugeren til at tage det værste støv, hvorefter du bruger en støvkost eller en fugtig klud til at tage skidtet med efter.   

4. Salt- og peberkværnen

Der findes mange forskellige typer af salt og peber bøtter, men de bliver allesammen beskidte, uden vi faktisk lige tænker over det. Det er en god idé at gøre dem rene, når vi skifter til nyt. 

Tip: Rengør dem i opvaskmaskinen, hvis de kan holde til det, ellers rengør dem i hånden med en mild sæbe. 

5. Fjernbetjeningen

Hvornår har du sidst gjort din fjernbetjening ren? det er ikke en ting man lige tænker over der skal gøres rent. Men faktisk bruger vi fjernbetjening tit og den bliver hurtig fedtet. En god idé er at tørre den af med en fugtig klud, det vil gøre den god igen.  

6. Din telefon

Vi bruger allesammen vores telefon flere gange om dagen, også når vi spiser, er udenfor osv. Den bliver faktisk ret beskidt også selvom vi har cover på, så samler der sig massere af skidt på den. Det er en god idé at tørre den af engang imellem så vi ikke får bakterierne på kinderne når vi snakker i telefon.