1. Man bliver aldrig for gammel til chokolade julekalender

December er en måned med en julekalender, det skal enten skrabe kalender, advent kalender eller andet, men altid skal man have en chokolade julekalender og man bliver aldrig for gammel til dem også selvom det er dem til en 5’er. Selvom man godt ved at chokoladen deri ikke er god, så er det bare glæden om at åbne en låge hverdag.

2. Du forstår ikke folk som hader julen

Julen er en af de bedste traditioner vi har, det står for kærlighed, sammenhold og hygge og hvordan kan man ikke elske det? Man glæder sig allerede til den næste jul, når man lige har haft en. Det er sjovt hvordan december påvirker mange mennesker og derfor burde vi altid have december måned med juleglæden.

3. Du kan spise risengrød hele året rundt

Man forstår virkelig ikke folk, som siger risengrød ikke er mad. Risengrød kan spises året rundt, det er en del af julen også selvom man ikke spiser det juleaften. Risengrøden kan spises året rundt, men i december skal juleøllen eller nisseøllen til.

4. D. 1 december går man total julestemning!

Julestemning hedder julekalender, kalenderlys, julemad og julemusik. Man kan ikke gå for meget all-in på julen. Julekonfekten står på listen over ting som skal laves og julegaverne skal handles. Den eneste musik der er i hjemmet den måned er julemusik.

5. Man synger med på alle julesangene 

Når julesangene begynder i radioen eller julekoret synger nede på gågaden, så kan man ikke lade være med at synge med. Derhjemme synger man også med på alle sangene og den får ikke for lidt.