Er du også den kreative type, som gerne vil lave noget ekstra lækkert til din søster? Så har du her 5 ting som du kan lave til hende. Det kan være rigtig svært at finde på noget, men det betyder bare lidt ekstra når noget er håndlavet i stedet for at være købt i en butik? Kast dig ud i et DIY projekt og tilpas det dine ønsker. 

1. Hjemmelavet stearinlys

Stearinlys er rigtig meget på mode lige nu og specielt fordi de findes i så mange forskellige former og farver, som bare passer ind i alles indretning. Man kan designe sit eget lys, ved enten at sno det eller forme det. Man kan også bare lave det i en krukke eller hvilket form man nu synes. Samtidig med det, så kan man også lave duftlys, hvis man er til sådan noget og det er rigtig spændende at lege med.

2. Smykkefad

Der findes rigtig mange forskellige typer at smykkefade eller også tallerkner. Man kan lave sit eget og det kan se ud helt som du selv synes, måske skal det være rundt eller blad formet, måske det skal være aflangt eller der skal være blomster former på det. Søg evt. noget inspiration hvis det er svært og hold godt øje med hvilket ler man køber til det, jeg vil forslå selvhærdende ler.

Se evt disse små ler skåle.

3. Vedhæng

Du kan lave vedhæng til mange ting som nøgler, taske eller endda til smykker. Der findes rigtig meget inspiration til netop nøgleringe, så det gælder bare om at springe ud i det.
Vedhænget kan blive personligt eller helt simpelt, som fx. disse 4 nøgleringe:
– Nøgleringe af krympeplast
DIY Nøglering 
Personlig nøglering
DIY egen nøglering

4. Krea stofpose

Vi kender allesammen stofposen, den lidt kedelige men bæredygtige løsning på en pose. Her kan man male, sy eller tegne på posen så den bliver mere personlig og så er det en pose, som man bliver glad af og se på når man skal ud af døren. Der findes allerede mange forskellige motiver, men jeg synes det er fedest at have sit eget motiv på den.

5. Kreativ kurv

Måske er din søster i gang med en eksamen eller arbejder meget, så kan det betyde meget at få sådan en hjemmelavet kurv. Kurven kan bestå af mange ting, måske noget hjemmelavet kage, snacks eller noget hjemmelavet design, som fx. et gavekort til hjemmebiograf eller spisning ved dig.