Jeg kan godt lide at blogge og faktisk kan jeg godt lide at blogge om mange forskellige ting. Det startede med bare at være en blog om kreative ting, men blev mere og mere udvidet, fordi jeg ville fortælle omkring andre ting også, så kom skønhed, top 5 oplæg osv. Alle de andre emner er mine fritidsemner, fordi her føler jeg mig fri til at blogge om alle slags emner. Den kreative vinkel som er DIY siden er min hobby og det som jeg også gerne vil vise på min YouTube. Der er mange fordele ved at blogge og jeg tænker at der lige kommer 10 grunde fra mig af her.

1. Være sig selv – Friheden

Jeg kan blogge og lige præcis det jeg har lyst til og give mine egne vurderinger på det, samtidig med det så er min kreative side enten ting om jeg er blevet inspireret af eller produkter som jeg helt selv har fundet på. (Det er lidt sejt.) Jeg kunne godt tænke mig at begynde at blogge på YouTube også, men det er lidt sværere at gøre det foran et kamera, end bare at skrive sine følelser eller meninger.

2. Interessen – Bliv klogere

Det er vigtigt at skrive om noget man interessere sig for, fordi ellers falder ens motivation. Interessen for at skrive er stor ved mig, fordi jeg kan kommunikere på en anden måde og det er min måde. Jeg finder interessen i at læse andre bloggere og dermed blive inspireret til at skrive mine egne blogindlæg. Jeg finder også interesse i at følge Woman eller Viunge, hvor der kommer rigtig meget design med indover, som er en del af min kreative inspiration til DIY.

3. Tiden – Prioritering  

Tiden har en rigtig stor betydning, når man blogger, fordi man har enten deadlines, afhængig af hvor målrettet man er med det. Ellers er der tiden det tager at skrive det, selvfølgelig tager det længere tid at skrive omkring et emne man ikke har ligeså meget styr på eller interesse i, end det gøre at skrive om et emne man elsker at skrive om. (Jeg er en person som kan skrive rigtig meget, om meget lidt). Det største plus er at man kan arbejde hvor og når man har lyst, inspiration finder man alle steder.

4. Hygge – Du bestemmer

Jeg kan sidde hjemme i nattøj og arbejde, hvis jeg ønsker det. Det kan gøres hyggeligt og mere behageligt med en kop kaffe i hånden eller sidde og se serie imens. At skrive et blogindlæg kræver tid, kræfter og motivation og den har man ikke hvis man ikke sidder behageligt. Mange tager på en café eller andre steder hen for at finde inspiration og være blandt mennesker, hvor jeg finder min inspiration herhjemme, hvor jeg kan være lidt kreativ ved siden af.

5. Alting behøver ikke være perfekt 

En ting som jeg har lært ved at blogge, er at alting ikke behøver være perfekt. Der skal nogle billeder og noget tekst, sammenhængen derimellem kan mange gange godt være svær. Men man behøver heller ikke altid være så ”perfekt”. Der er nok nogle stavefejl, fordi jeg har været lidt for hurtig eller har tænk for grundigt over det, men alle kan lave fejl og det er okay. Der er mange gange hvor man har en god idé, så er det med at få den fyret af, inden motivationen falder for den idé eller man glemmer den og nej det er ikke sikkert alle synes det er en god idé, fordi alle mennesker er ikke ens.

Mange tak fordi du læser med. Hvis du har spørgsmål eller selv er blogger, så skriv hvad der motiver dig til at blogge eller hvad du elsker ved det, det kunne være sjovt at høre hvad andre tænker. Så ses vi bare i næste blog opslag.