Søndag d. 10. maj 2020 er det mors dag. Er du også en som vil forkæle din mor, fordi hun fortjener lidt ekstra i denne tid? Så kan du måske få lidt inspiration af de 5 ting som jeg kommer med. Der er massere af inspiration at hente alle steder fra og det er helt op til dig, hvad du vil give din mor, fordi du kender hende bedst.

1. Smykker – personligt smykke

Der findes rigtig mange forskellige smykker i forskellige former, farver og personlighed. En god personlig gave vil være et smykke med indgravering i, så kan hun altid have det med sig. Det findes i forskellige priser og det er bare at søge lidt rundt på google eller gå ned i en smykkebutik.

2. Plakat

Det er blevet rigtig populært at have personlige, eller sjove plakater som man kan have hængende på væggen. En god plakat vil være mor plakaten fra Dialægt som kan købes her. 

Der findes også rigtig mange andre plakater, som er henvendt til sin mor eller citater som kan have en betydning for hende.

3. Billeder 

Alle mødre vil altid gerne have flere billeder af sine børn, derfor kan det være en god idé at samle søskende og tage et søskende billede, som hun kan få. Det kan også være et billede af dig og din mor eller af dig og kæresten. Det har en stor betydning for din mor, at hun kan have et lille minde i form af et billede.

Du kan evt. også få billeder printet på kopper, nøgleringe, glas, smykker og mange andre sjove ting.

Du kan evt. se udvalget på smartphoto her.

4. Figurer

Noget lidt anderledes at give sin mor, vil være en figur eller træ dyr. Der findes rigtig mange forskellige figurer eller skulpturer/former som kan bringe lykke eller kærlighed. Fx lykketrolde, stjernetegn skulpturer, kærlighed skulpturer, træ dyr og meget mere. Prisen afhænger meget af hvad man vælger.

Du kan evt. se udvalget fra Imerco her

5. Forkælelse – oplevelsespakke

Jeg er sikker på denne gave er enhver vinder ved sin mor. Oplevelsespakker som hun enten kan dele med dig, sin mand eller sig selv. Forkælelse er noget vi alle kan lide og det er vigtigt at blive forkælet en gang imellem. Der findes rigtig mange forskellige smartbokse som kan købes forskellige steder, evt. se et udvalg her.