Fredag d. 5. Juni 2020 er det fars dag. Er du også en som vil forkæle din far, fordi han fortjener lidt ekstra i denne tid? Så kan du måske få lidt inspiration af de 5 ting som jeg kommer med. Der er massere af inspiration at hente alle steder fra og det er helt op til dig, hvad du vil give din far, fordi du kender ham bedst.

1. En god flaske alkohol/speciel øl

Mænd elsker en god flaske alkohol, enten bare som pynt eller til en lille drink engang imellem. Nogen er mere til speciel øl end alkohol og derfor kan det være en bedre idé at give, hvis din far er til sådan noget. 

Du kan finde mange forskellige spændende ting på hjemmesiden ølkassen, hvor du også kan blande lidt afhængig af din pris. Se hjemmesiden her.

2. En tur ud og spise

Mænd elsker mad og måske har din far, sit helt eget ynglings sted at spise, måske en lækker bøf eller en tur på grillen. Uanset hvor du vælger at spise, så er jeg sikker på at din far vil blive rigtig glad for at tilbringe noget tid med dig. 

Du kan evt. give en gave-boks med en tur ud at spise her. 

3. Personligt krus

Hvis din far drikker kaffe, så ville et krus med et billede eller tekst, være en perfekt gave, fordi den holder længe og så har han altid et minde med sig. 

Prisen afhænger helt af hvor du køber den henne, men du kan få det fra 50 kr. og op efter. 

Du kan evt. købe det på smartphoto her.

4. Billede af dig og din far

Der er mange måder at vise et billede på, det kan være til en nøglering, i en ramme, glasstykke, træ, sengetøj og diverse print til tøj. En lidt sjov gave vil være at vælge et billede af dig og din far til noget der er anderledes, tjek evt. denne side.

Prisen afhænger af hvordan du vil have dit billede, det kan være et helt simpelt billede i print eller et print på noget materiale. 

5. Forkælelse – Oplevelsespakke

Jeg er sikker på denne gave er enhver vinder ved sin far. Oplevelsespakker som han enten kan dele med dig, sin kæreste eller sig selv. Forkælelse er noget vi alle kan lide og det er vigtigt at blive forkælet en gang imellem. Der findes rigtig mange forskellige smartbokse som kan købes forskellige steder, evt. se et udvalg her.

En vinder ved enhver mand, der godt kan lide alkohol, vil være en pakke til ølsmagning eller whiskeysmagning. Det kan også være at køre i en smart bil, udflugt dig og ham eller meget mere.