Julen nærmer sig rigtig hurtig og derfor kunne det godt tænkes at man mangler inspiration, til hvilken julekalender som du godt kunne tænke dig i år, så her kommer der 5 forskellige julekalender, som jeg synes ser spændende ud. Det kan være alt fra the julekalender – make-up julekalender, skrabe julekalender eller chokolade julekalender, der er massere af kigge på.

1. The body shop julekalender

Share the Joy Advent Calendar – The body shop. 
En julekalender bestående af 24 søde og glade overraskelser med teamet beauty. En kalender med ren forkælelselse til dig i hele december måned. 

Læs mere omkring julekalenderen her.
Prisen: 475 kr. – Værdi 750 kr.

2. English Tea Shop Book Style

English Tea Shop Book Style Rød Julekalender – Helsebixen.
Den ideelle julekalender for alle te elskere, bestående af 25 spændende æsker som indeholder forskellige varianter af te. En meget anderledes julekalender til de kolde vinterdage.

Læs mere omkring julekalenderen her
Prisen: 110 kr.

3. Skrabe julekalender fra Danske Spil

Skrabe julekalender fra Danske Spil.
En julekalender hvor du kan skrabe dig til en gevinst, du skraber et felt hver dag fra d. 1 december til den 24 december og har chancen for at vinde mellem 50 – 1 million kr. 

Den kan købes i diverse butikker og kiosker. 
Prisen: 100 kr.

4. MAC Julekalender

MAC Julekalender. – Matas.
En julekalender til alle make-up elskere, den ultimative make-up julekalender. En julekalender med 24 magiske låger, som man kan åbne hverdag op til jul. Det er en limited-edition julekalender fra et af de stærkeste makeup-brands i verden.

Læs mere omkring julekalenderen her
Prisen: 1310 kr. – Værdi 3065 kr.

4. Chokolade julekalender 

Chokolade julekalender – Et sikkert hit.
Der findes rigtig mange forskellige chokolade julekalender, så man kan finde lige præcis den som passer til dig. En chokolade julekalender er både for børn og voksne. Mit link er til Nemlig.com, man kan finde dem mange andre steder og i rigtig mange forskellige priser afhængig af hvad man er til. 

Se flere chokolade-julekalenderen her
Priser: 15 kr. – 230 kr.