3 tips til rengøring af toilet

Vi kender allesammen det med at skal gøre badeværelset rent og det tager lang tid, hvis ikke man kender de små tricks til det. Jeg ved at nogen af disse tricks allerede er derude, men så kommer den bare engang mere. Det er små tricks som jeg bruger hvergang jeg skal gøre mit badeværelse rent og det gør bare at det ikke tager særlig lang tid at gøre det rent. Der er mange små tricks som kan gøre hverdagen nemmere.  Måske du også vil lære de 3 små tricks, så læs med her. 

Brug vådservietter

Der findes allerede vådservietter som er beregnet til badeværelset, hvor der findes forskellige slags som fx. til håndvasken, spejlet osv. Jeg bruger bare ganske almindelig vådservietter, fordi de tager det ligeså godt som almindelige eller de specielle. 

Vådservietter kan bruges til at tørre toilet, håndvaske og rør af med. Prisen for vådservietter er 10 kr og så er der 100 stk i sådan en. 

Brug tør klud først, derefter en våd

Når du skal tørre ting af på badeværelset, så er det en god ide at bruge en tør klud først, fordi den tager støvet og derefter hvis det er behov for det, så brug en våd, som tager det beskidte. 

Det er ikke altid man behøver at bruge en våd klud, her kan man fx. bruge en tør klud først og supplere med vådservietter efter. 

Brug den gamle opvaskebørste

Du har ikke nogen toiletbørste, hvad gør du så? Når mine opvaskebørster er brugt op og jeg skal igang med at gøre badeværelse rent, så bruger jeg den gamle opvaskebørste til at gøre toilet rent med. Brug den til at fjerne striber i dit toilet. 

Tag først og hæld kalkfjerneren/toiletrens i dit toilet og børst derefter med børsten, lad det sidde i 10-20 min og skyld derefter ud i toilettet.