3 sætninger du skal huske at sige til dig selv

Vi kender allesammen klassikeren “Det har jeg ikke prøvet før, så det kan jeg godt” som kommer fra pippi langstrømpe. Alt hvad du siger til dig selv, kan påvirke din næste handling eller humør. Hvis du står op og siger til dig selv, at du ser godt ud, så får du mere selvtillid og sådan kan man påvirke sig selv. Positivitet gør bare end dag meget bedre, end at gå og være negativ. 

"Jeg ser godt ud i dag"

Du står foran spejlet og du synes selv du ser meget godt ud. Sig det til dig selv hverdag, inden du går ud af døren. Sig det når du gør lidt ekstra ud af dig selv eller bare når du skal have en hygge dag derhjemme. Komplimenter er noget du kan give dig selv og det føles godt.  Sig højt til dig selv at du ser godt ud, fordi det gør du! tøjet sidder godt og håret er sat. Det hele er perfekt.  

"Hvad er det værste der kan ske?"

Man stopper lige op og tænker for sig selv: “Hvad er det værste, der kan ske?” Sådan har vi alle følt før og spørgsmålet kommer mange gange igen. Det er om at gribe chancen og prøve det selvom det er nyt og udfordrende, fordi ellers kommer det næste spørgsmål som er “hvorfor gjorde jeg det ikke?”.  Det værste der kan ske er vel, at det ikke går godt og der har vi alle været. 

"Det bliver en god dag, i dag"

Når man vågner og skal til at stå op, så gennemtænker man lige, hvad man skal lave den dag. Her siger man højt til dig selv “Det bliver en god dag i dag”. Det med at være positiv på dagen, så bliver den også meget bedre.  Prøv det af i 3 dage og se hvordan dagen går, det skal nok sætte gang i en god dag. Men husk det er det først du skal sige til dig selv når du vågner.