1. Søsterne grene

Vi kender alle sammen Søstrene Grene, som har lidt af hvert til bolig, design og køkkentilbehør og til gode priser. Nu er de kommet online, som vi ventet på, fordi det gør det meget nemmere at handle.  Søstrene Grene er også kendt for sine kreative DIY-projekter på deres hjemmeside og YouTube og derfor synes jeg også, at en online handel gør tingende nemmere at prøve.

Jeg glæder mig meget til at prøve deres online handel og har allerede en masse ting, som jeg skal have købt til mine næste DIY-projekter.

Du kan prøve hjemmesiden her.

2. Flying Tiger

Flying Tiger eller tigeren som mange kalder den, har også lanceret en online webshop, hvor du kan handle diverse billige varer. Jeg synes det smarte ved at de har lavet en webshop, er at de har lavet en masse pakkeløsninger, indenfor en bestemt kategori som fx male-pakken, makeover-pakken, børnene-pakken eller babyshower-pakken m.m.  Men du kan også handle diverse andre produkter, som man kan finde i deres butikker.

Webshoppen synes jeg er rigtig fin og det er nemt at finde sine varer, hvor butikkerne nemt kan blive uoverskuelige, så gør de det nemt med en webshop.

Du kan prøve hjemmesiden her.

3. Kims

Kims har lavet en webshop, hvor du kan købe Kims produkter som chips, pakker, snacks eller merchandise m.m. Jeg synes konceptet er smart, fordi du kan købe pakkeløsninger og prøve lidt forskelligt eller du kan vælge din favorit og købe en hel kasse. De får hele tiden nye tilbud derinde og man kan også købe under kategorien UNDGÅ MADSPIL, hvor man kan købe snacks, som er ved at gå over dato til billige penge.

Jeg har prøvet at handle derfor, hvor du kan se min video på YouTube her – Køber fra kims webshop

Du kan prøve hjemmesiden her.